Криминалисти от ОДМВР Варна разкриха оранжерии за отглеждане на марихуана. 

...
Криминалисти от ОДМВР Варна разкриха оранжерии за отглеждане на марихуана. 
Коментари Харесай

Разбиха оранжерии за отглеждане на марихуана във Варна

Криминалисти от ОДМВР Варна разкриха оранжерии за развъждане на марихуана. 

След постъпила оперативна информация в Отдел КП ОДМВР - Варна, през вчерашния ден беше извършена профилирана полицейска интервенция по линия " Противодействие разпространяването на наркотични субстанции ", от криминалисти на районно управление (на МВР) Провадия и ОДМВР – Варна.

Полицейските чиновници подхванали претърсвания на две къщи в с. Славейково, общ. Провадия, обл. Варна, при които се открило, че в двата парцела са обособени пространства, особено оборудвани с високотехнологични лампи, системи за надзор на температурата и влажността  на въздуха, вентилация и напоителни системи.

Иззети са общо 227 растения от рода на конопа в друг етап на напредък, сумата от 32 000 лв., електронна везна и водена документи по отношение на развъждане на растенията.

Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) Провадия.

Материалите са докладвани на прокурор при районна прокуратура Провадия и към наказателна отговорност е притеглен 41 – годишен провадиец, за осъществено закононарушение по чл.354 В от Наказателен кодекс, който е арестуван за период от 24 часа. Действията по следствието не престават под надзора на Районна прокуратура Провадия.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР